En koselig helg er over.

God mandag folkens. Eller søndag enda kanskje siden klokka viser 03:58. Uansett så er helgen over og en ny uke står for tur.

Denne helgen har vært en koselig og spennende helg. Ikke noe særlig å gjøre, men allikevel innholdsrik. Minste jenta lærte seg og sykle på egenhånd feks 🤗 Pappen viste og holdt litt da hun kom hjem en dag og sa at støttehjulene ville hun ha av for ei i klassen syklet uten, og så ville hun øve på egenhånd og jaggu har hun ikke i løpet av den siste uka fått så god balanse og selvtillit på sykkelen at dette mestrer hun supert👏🏻 Hun har en så utrolig stå-på-vilje at det er helt fantastisk. Akkurat som hun som 4 åring lærte seg å gå på rulleskøyter inne uten noen å holde i. Øvde øvde øvde til det satt❤️ Ei som har hørt etter når vi har sagt du kan få til akkurat det du vil😂😁 Er så utrolig stolt over henne❤️

Blitt noen knall å fall så kurven må henges opp igjen men se så flink🤩
Så stolt når hun sykler opp å ned foran huset❤️ Snart klar for en lengre sykkeltur 😁

Ellers har minsten vært litt pjusk men enda ikke fått noe feber eller noe slikt men hoster og snuer noe voldsomt så håper han går klar for feber og slikt🤞🏻🤧 Så vi har bare hatt korte turer ut for det har blåst endel så har prøvd å begrense litt så han ikke blir verre, men litt frisk luft må vi ha for det er bare sunt og godt for disse aktive barna våre❤️😊

Minsten er blitt vant med vognsoving i barnehagen ved hvilen sin så da ble det en god tur rundt byen imens han hvilte og jeg fikk unnagjort litt småærend💪
Sikker på han her blir en anleggsarbeider🙈😁 traktorer, dumpere, lastebiler, gravemaskiner, plenklippere you name it, han elsker dem.
Elsker sandkassen. Alltid gjort. Her kan vi sitte i en evighet og fylle lastebiler og traktorer med sand og kjøre rundt i sandkassen med det😁
Tut tut🚜

Søndag startet med pannekakefrokost før vi tok turen ned til kirken for å delta på gudstjenesten med konfirmant presentasjon. Eldstejenta skal konfirmeres neste år🤗 så dette blir en spennende høst/vår med planlegging, konfirmant tjenester som skal utføres, bunad som skal sys inn og alt mulige ting som skal ordnes. Rart å plutselig være ferdig med dåp på ungene, før vi nå begynner rundene med konfirmasjoner før det plutselig er barnas brylluper vi deltar på❤️ Årene fyker forbi fortere en vi nesten klarer å følge med, men så utrolig kjekt å se ungene vokse opp å bli slike kjekke, flotte mennesker som vi er så utrolig stolte over😍

De er utrolig mange konfirmanter så de ble ropt opp gruppevis for å motta bibel og bli vist frem😊⛪️

Denne uken starter med planleggingsdag for minsten så vi skal kose oss hjemme alene imorgen❤️ Litt sånn som det har pleid å vært😊 Han og meg hjemme og kost oss mens de andre er på skolen. Blir kjekt med en rolig start på dagen før 5 åringen skal avgårde på dåpsklubb for 1 klassinger i kirken. Det gleder hun seg veldig til.

Ellers tror jeg uka er veldig rolig egentlig iforhold til forrige uke med 3 foreldremøter 3 dager på rad. Men det blir godt også. Få ro og tid til kos å lek etter skole/bhg og bare nyte før leggetid. Blir fort bare å hive i seg mat, stelle seg og ut dørene i en fei når det er så mye møter på kveldstid etter henting, middag, lekser osv.

Men nå får jeg prøve å sove litt til før klokka ringer om 3 timer🙈 Hater sånne netter hvor jeg våkner og ikke får sove igjen. Men sovnet med minsten igår for han var noe urolig når jeg la han så har sovet av og på siden rundt 9 tiden tror jeg. Men nytter ikke det om jeg skal våkne klokke 3 liksom, da er jeg jo stuptrøtt imorgen allikevel🙈 Nå sovnet minsten igjen iallefall så da får jeg prøve jeg også.

Håper du får en fin mandag og følg meg gjerne på instagram, snapchat og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *