Sjekk ut de nye skoene jeg fikk idag🤩

Idag fikk jeg i hus ett par sko jeg vil si mange elsker men ingen innrømmer å like, er det ikke noe som heter det? Uansett, de fineste skoene i hus kjøpt på Zalando og jeg syns de virkelig er superfine😍 Noen forbanner dem nedom å hjem, andre elsker dem men tør ikke bruke dem, mens noen få elsker dem og er ikke redd for å vise det🤗 Sånn er det vel med flere ting men få ting er vel så kjent som Buffaloskoene!!! 🤩

Altså bare seeee på disse fine her😁

Jeg valgte den med lav ankel for syns selv de er finest🤗
Yndlingsskoene på mine yngre dager
Sååå fine😍
🤩😍

Har du buffalosko liggende? Bruker du dem eller bare til 90s party? Få dem på da vel hvis du egentlig ønsker å bruke dem oftere😁 høye sneakers er noe mange bruker for tiden så hvorfor Ikke få på de gode gamle skoene som alle elsket og ikke kunne gå en meter uten🤗

Jeg er iallefall glad for at mine er i hus og de skal jeg love deg at kommer til å bli brukt🤩 Neste på ønskelista er lyserosa buffalo corin🙈🤞🏻

Følg meg gjerne på snapchat, instagram eller facebook

-Ingrid-

2 kommentarer

    • ingrid_tv

      Ja 🤩 husker jeg ikke gikk noen steder uten disse type sko i ungdommen🙈 så at de er gode å gå i er det jo ingen tvil om. Så når høyere joggesko nå blir mer å mer å se, så grep jeg sjansen til å få i hus nye par selv. 🎉😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *