Uka går ikke fort nok

God torsdag folkens. Plutselig snart helg og denne uka har vært skikkelig opp og ned🙈😅 Syns ikke den går fort nok når jeg tenker over hvilken uke det har vært hittil. Trenger så absolutt dager med mer energi og bedre form❤️❤️

Mandag: Hjemmekose dag med minsten og vi koste oss skikkelig hele dagen. Kl 5 var det tid for dåpsklubb for 1 klassinger i kirken. Eldste hadde konfirmant tjeneste så hun og ett par andre var med å hjalp de voksne, imens hu mor hadde kjøkkentjeneste for å lage istand kveldsmat💪

Kveldsmaten gikk ned på høykant og det var skikkelig koselig at barna fikk spise sammen og avslutte kvelden slik❤️

Tirsdag: Ryddet jeg store deler av 1 etasje, 5 åringen sitt rom, vasket og tørketromlet 3-4 maskiner med klær, ommøblerte lekekroken til minsten og når kvelden kom, kom også smellen🙈 Ingen hvil på dagen og brukt meg skikkelig opp både psykisk og fysisk denne dagen så da kom migrenen snikende. Pleier å funke med paracet og ibux når jeg tar det tidlig nok men det hjalp fint lite idag. Håpte at en god natt søvn skulle hjelpe men nei da😅

Vi har så stor stue så en egen lekekrok merkes ikke engang på gulvplassen🙈❤️ Og det er herlig🤩
Her elsker de to minste å leke. Nær oss og god plass å leke på😁

Onsdag: Å starte dagen med fortsatt migrene og relativ dårlig søvn natten igjennom pga migrene er skikkelig dårlig start på dagen🙈👎🏻 Men en ny runde tabletter funka så når unger var ut dørene til skolen og minsten levert i bhg så gikk jeg kjapt innom butikken, fikk handlet til dagens middag (kjøttkaker) og gikk faktisk rett hjem å la meg og sov i flere timer. Kan tro det gjorde godt å få ett par timer sammenhengende søvn i ro etter migrenen var borte🤗 Resten av dagen gikk egentlig veldig fint selvom det regnet HELE dagen. Men fikk nå lekt, kost, hjulpet med lekser, badet de to minste før leggetid og bare full avslapp med tv-titting før kvelden. Etter en dag med migrene pleier jeg å roe ned tempo litt slik at jeg ikke får ny runde med engang. Er så utrolig fælt å ha migrene. Har det heldigvis mye sjeldnere enn jeg hadde før, men har faktisk hatt det en del ganger de siste mnd og det liker jeg ikke.

Ei som syns det var helt ok at mamma tok kvelden på sofaen. Ei skikkelig mammadalt for tiden❤️

Torsdag: Dagen idag har gått til skriving av jobbsøknader, pleiet eldstegutten som igjen var hjemme fra skolen pga dårlig form og han pleier aldri å være syk så prøver å spørre om det er noe som plager han eller noe men han sier nei. Men denne gang har han faktisk sovet store deler av dagen noe han aldri pleier å gjøre utenom når han har feber, noe han ikke har, og vært helt tom for energi. Så kanskje noe som går allikevel. Etter at han ble så skikkelig syk her i vår og var syk i 3-4 uker har formen hans virkelig ikke vært helt på topp som den pleier. Så har bestilt legetime igjen for å få tatt noen prøver og sjekket ut om det kan være noe som er årsaken til det. Fikk meg en liten times hvil før henting av de to minste og middagslaging sto på planen. Formen har vært skikkelig dritt idag. Sikkert en blanding av etterdøning av migrenen, lite søvn og været ute for idag har jeg vært skikkelig dårlig. Når bestikket er tungt å holde når man skjærer opp middagen er det ett tegn på en veldig dårlig dag😂 Men satser på at morgen dagen blir bedre, at jeg får gjort helgevasken og slikt for på lørdag blir eldstegutten vår 10 år 🎉 og det må jo selvfølgelig feires med familieselskap på lørdag noe han gleder seg skikkelig til❤️ Og guttene i klassen får jeg ta til uka eller uka etterpå. En annen gutt i klassen skal også ha selskap først så for å ikke bombandere helt med selskap så er det greit å spre det litt iallefall. 😁 Men nå sover de minste, og jeg tenkte å rydde litt, ta en god dysj før sofaen. Sjekke jevnlig innom pasienten vår om han klarer å få sovet litt for å se om det hjelper på formen hans til imorgen. ❤️

Håper alle har en strålende uke så langt og god kveld videre❤️

Følg meg gjerne på instagram, snapchat og facebook

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *