Endelig høstferie

Fredag og jeg skal igang med litt ryddings og sjekke at vi har alt av mat til helga før jeg henter de minste og eventuelt må handle litt. Hadde store planer for dagen med litt av hvert jeg ville få unnagjort men minsten har hatt en skikkelig urolig natt så ble minimalt med søvn så det måtte hentes litt inn igjen før helg og høstferie🙈 Men sånn er det. Ting kan sjelden planlegges når han har sånne netter innimellom. Er det ikke noe som heter 18 months sleep regression også? 🤔 For det tror jeg er det som foregår her😅

Uansett, høstferien starter idag for ungene og det merkes på dem at det er litt etterlengtet. Men vi har ingen planer i ferien så den tilbringes hjemme i år, med besøk av storesøster og hennes barn. Så det blir nok koselig uansett. Ungene får ladet litt opp, være med venner og gjøre ting her hjemme de i en travel hverdag ikke har tid til😁 Minsten skal i barnehagen slik at vi kan finne på litt med de store barna som innimellom er litt mer vanskelig når vi har med han minste som vil være over alt på en og samme tid. 😁 så får han heller kortere dager. Tror ikke det blir noe problem for han elsker barnehagen nå og om jeg kommer litt tidlig noen dager så merker jeg fort følelsen av å komme for tidlig for han skal gjøre alt mulig før vi kan gå og blir rett og slett litt sur når vi skal gå fra barnehagen. Men det er ett godt tegn da. Utegutten elsker barnehagen❤️

Håper alle dere som har hatt høstferie nyter siste helga sammen med nære og kjære, og at dere som starter ferien idag får en knallkjekk ferie❤️

Følg meg gjerne på instagram, snapchat og facebook.

God fredag folkens og god helg😘

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *