Farvel Tromsø!

Søndags morgen våknet jeg rundt 9 etter å ha slumret alarmen i ca 1 time🙈😂 Fikk i meg god frokost, dysjet og pakket alt før oppmøte med resten av gjengen rundt kl 10. Fikk meg en god prat med Anne Brith og Linn før jeg og Wenche gikk bort til hennes hotell slik at hun fikk samle sammen tingene sine og vi fikk sagt hadet til romkameraten hennes Mette. Vi tok taxi ut til flyplassen for fant ut at å lete etter den bussen ville bare gjøre oss mer stressa så vi ankom flyplassen litt over 1 time før flyet tok av😍

Litt lunsj før vi forlot Tromsø
Var kaldt i Tromsø når vi reiste. Blåste surt.

Resten av deltakerne reiser hjem litt spredt utover dagen men veldig koselig at jeg slapp å reise alene fra Tromsø. Wenche er en så koselig dame så veldig kjekt at vi tok fly sammen og fikk pratet litt på egenhånd om helgas opplevelser og lærdommer.

Farvel Tromsø

Jeg hadde ca 1 times venting i Oslo før neste fly gikk imens Wenche skulle vente ett par timer. Så da fant vi oss en plass å sitte og jeg kjøpte meg en liten pommes frites på Bølgen og Moi sin restaurant på Gardemoen.

Rask mat før neste fly gikk.
😍
Home sweet home❤️
Nydelige Kopervik😍

Når jeg landet ble jeg møtt av mann og barn som var glade for at mammaen var hjemme igjen❤️ Borte bra men hjemme best☺️

En som gladelig hjalp med å bære mamma sin bagasje inn dørene. Best å være på den sikre siden at nå var faktisk mamma kommet hjem igjen😄😂

Det ble kosing, kveldsmat og legging siden jeg landet kl 18. Og etter alle var lagt fant vi frem litt kos og så MIB: International. Men etter en travel helg for oss begge sovnet vi faktisk begge to midt i filmen så vi får prøve igjen idag😁

Minsten har blitt forkjølet og snufsen med puss i øynene så han holdt jeg hjemme idag❤️ En som syns det var helt ok og få en hel dag alene hjemme😁

Nå sover de minste barna så da blir det litt pcarbeid og rydding av leker før jeg dumper nedi sofaen med teppe. Kjenner halsen surner til og går å nyser i ett hele dagen. Men absolutt verdt det etter denne helga her. Fått nye venner og bekjentskap, fått oppleve sååå mye spennende og har en masse oppgaver og planer jeg må få ut i liv de neste månedene❤️ Og det gleder jeg meg til å se hvor ender opp hen🤗😁

Følg meg gjerne på instagram, snapchat og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *