Alt kan ikke skyldes på fibroen.

Jeg har den siste tiden vært veldig dårlig. Slitt med fatique i flere år pga fibroen. Men ikke så mye smerter og har de siste årene vært tilnærmet smertefri. Fått påvist folatmangel i det siste som de mener gjør at jeg er så ekstremt trøtt som jeg er. Tatt de vel ca 1 mnd nå eller noe sånn og merker ingen fremgang enda men skal ta de i 2 mnd til før ny prøve skal tas.

Etter julegateåpningen har jeg itillegg hatt mer smerter i kroppen men tenkt at det er en oppbluss i fibroen selvom jeg ikke kan huske å hatt det så vondt før. Men som sagt vært smertefri i lang tid og slikt glemmes fort. Men siden mandag har det bare blitt verre og igår ble det vondt i alle store ledd på begge sider i nakke, skuldre, albuer, håndledd, noen fingrer, hoftene, knærne, ankelen og noen steder på foten. Var vondt å gå å bevege seg men paracet og ibux hjalp endel så klarte dagen i tillegg til en god del hviling. Men idag🙈 idag trødde jeg utav senga og på vei nedover trappene spratt tårene og jeg sliter med å gå, sitte, bøye albuene og i tillegg dukket det opp røde flekker på hvert sted jeg har vondt😬

Høyre armen🙈 dukker opp flekker mer og mer😅

Og de andre stedene ser like ut. Bestilte legetime men hun hadde heller aldri sett maken så det ble tatt temperatur, hb, senkning og crp. Crp på 19, hb på 12,7 og temp på 37,6. Senkningen ventes svar på. Hun ringte også en revmatolog og han kunne heller ikke svare hva det kunne være men satte meg på Arcoxa 90mg i 2 uker, ba om å ta nye revmatiske blodprøver og sende inn en henvisning til han. Legen ba meg ta det med ro og komme inn rundt 9-10 desember for å sjekke hvordan ting lå an og ringe på nytt hvis ting ble verre.

Så da ligger jeg her da på sofaen med dårlig samvittighet for at jeg ikke klarer å gå og fungere normalt for øyeblikket. Men også glad for at jeg gikk til legen for ny sjekk og ikke bare skyldte det over på fibroen🙈😅

Så får jeg bare vente å se når timen til revmatologen kommer og ta det derfra. 🙈

Følg meg gjerne på instagram og facebook. Og ha en fin torsdag videre❤️

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *