Bursdag, farsdag og uka som gikk❤️

Søndags morgen og snart er denne helgen også over. Minsten har startet helga før kl 6 hele helga og hadde en hvil på nesten 3 timer igår. Men siden den var 2 timer før han pleier å sove så gikk det helt fint å legge han til vanlig tid igår😊

Ei som syns det var bra det var helg enda idag også er minstemor. Hun elsker helg for da er det skolefri😂 Skole er virkelig ikke noe for henne enda merker jeg for hun vil allerede slutte på skolen. 😅 Tror det har litt med at hun bare var 5 1/2 år når hun startet og forskjellen til andre barn som begynner ved 6 år eller tilogmed 6 1/2 år er veldig stor. De vokser utrolig mye på de ekstra månedene. Så får håpe skolegleden kommer etterhvert.

Denne uken har min kjære hatt bursdag❤️ Da ble det pannekaker til middag og sjokoladekake å is etterpå. Det syns ungene var stas midt i uken. 😁

En liten hjelper som prøvesmaker mens mor lager mat må til😁
Kake og melk er så godt🤩

Og idag er det farsdag så da får det bli litt kos idag også. Kjekt med grunner til å kose seg litt ekstra i hverdagen😁 Ellers i uka har det vært Hei Verden på ungdomsskolen og foreldresamtale med eldstegutten. Ungdommen har gått med loddbok og tar valgfag sal og scene på skolen, så de sto for en spøkelsestunnel de tjente inn penger på itillegg og ifølge mannen var det visst knallbra lagt til. Det er kjekt å høre. Kjekt når de er så flinke og kreative. Jeg ble hjemme med de to minste da det var rett før leggetid til minsten. Ser ikke helt vitsen med å dra med seg sure og trøtte unger på sånne ting🙈😅

Apropos legging til minsten, har det faktisk gått veldig bra å legge nå som han sover åpent ved siden av oss, men nettene er enda preget av hyling, så vet ikke helt. Virker som han har vondt noen sted, men vanskelig å si når han ikke kan fortelle det selv enda. Så jeg har de to siste nettene gitt han litt paracet flytende og ungen har sovet sååå mye bedre. Så får håpe det bare er tenner eller noe som går over. For det er veldig slitsomt for alle med så lite søvn på nettene.

I helga har vi faktisk ikke gjort så mye. Elsker sånne helger egentlig. Fått hentet inn litt tapt søvn og kost oss sammen med fyr i peisen for nå er det begynt å bli kaldt ute med frost på bakken❄️

Tilogmed katten syns det var godt med fyr i peisen❄️🤗
Kost oss og slappet av i helgen❤️

De to mellomste har vært ute hver sin dag på shopping med pappen for å velge seg ny vinterjakke og noe bukser/gensere som trengtes litt påfyll av. Det syntes de var kjempekjekt å bare får en dag alene ❤️

Nå våknet minstemor også så da får jeg finne litt frokost. Jeg og minsten har kost oss med Gråtassfilm som han har fått helt dilla på igjen. Det kjenner jeg gjør ingenting om det blir den nye yndlingsfilmen hans igjen. For nå har vi sett Den gode dinosaur hver dag, flere ganger daglig i flere uker🙈😁

Hver dag, morgen og kveld har han sett Den gode dinosaur🙈 Greit med litt forandring snart🤩

Håper dere alle har hatt en flott helg og får en fin søndag og farsdag. Følg meg gjerne på instagram og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *