Effektiv lørdag

En ny lørdag går mot slutten og vi har kun 2 av 4 barn hjemme😊 Minstemor fant ut hun ville sove hos bestemor inatt og ble kjempeglad når det passet og eldste er på Lys Våken arrangement i kirken igjennom konfirmant opplegg. Så da var det bare guttaboys igjen da❤️ Minsten sovnet i 7 tiden så det ble filmkveld alene med eldstegutten. Noe han alltid elsker. Dagens film ble Se opp😊 Kjempemorsom og koselig film vi aldri blir lei av😊

Kjempekjekk film😁

Lørdagens aktivitet har vært å bytte 3 soverom slik at alle fikk bedre plass. Vi har kun bodd her i ca ett halvt år, så ikke alltid lett å finne ut med engang hva som blir best med engang. Gikk saktere enn det pleier pga betennelsene i leddene, men alle var med å hjalp, bar og ryddet, så vi kom i mål til slutt. Selvom det var litt offing og slikt i starten, tror jeg alle ble fornøyde med resultatet når vi var ferdige❤️👏🏻 Nå gjenstår bare litt rydding av de tingene som ikke blir brukt eller som skal til andre rom og bytte plass på klær slik at de havner på rett rom, men det får vi ta imorgen. Også fikk jo rommene en skikkelig nedvask også😁💪 Det er jo alltid en pluss🤗 Så da fikk eldste og minste jenta nye rom og vi voksne og minsten fikk nytt rom😊

Minstemor var fornøyd hun fikk tv med seg inn på nytt rom, da hun elsker å se på tegnefilm alene på rommet mens hun enten tegner, perler eller bygger lego❤️

Men nå skal jeg springe igjennom dysjen før leggetid og lade opp til en søndag fylt opp med noe å gjøre for ingenting slår følelsen av å legge seg trøtt, sliten og nydysjet i rent sengtøy 🤗😍

Imorgen er 1 søndag i advent så her skal huset pyntes til jul, klesvasken må gå endel runder imorgen da det blir skrekkelig mye skittentøy når man stor rydder på rommene🙈 og forhåpentligvis skal vi få lagt årets første julemann kaker🤞🏻

Håper alle har en fantastisk lørdag og nyter siste dagen av november 😊 Tenk bare 1 mnd igjen før ett nytt tiår starter. 🎉 Gleder meg ihjel til året er omme egentlig og få starte nytt tiår med nye muligheter ❤️ Forhåpentligvis blir det neste tiåret 100 ganger bedre enn det forrige😅

God kveld videre og følg meg gjerne på instagram og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *