En liten pause❤️

Heisann kjære du. Vært stille her ett par dager men jeg har rett og slett vært så tom for energi at jeg har ikke orket noen ting. Jeg holder klesvasken i sjakk og kjøkkenet🙈 støvsuger lett og fort også er energien brukt opp. 👎🏻

Syns liksom snart disse tablettene mot folatmangelen burde hjelpe. 😅 Men itillegg slo omgangsyka meg litt ut natt til mandag og mandag. Så da gikk liksom den dagen også litt bort. Jeg sover sykt dårlig på nettene pga minsten så tar det litt igjen på dagtid. Men kjenner at dette må ta slutt. Nå har jeg sovet bort «livet» i så lang tid og håper snart det snur. 🤞🏻

Venter fortsatt på endelig svar ang møtet jeg hadde på torsdag så håper det blir positivt. Ellers går dagene som vanlig her 😊 Imorgen er det julegateåpning i byen og minstemor skal synge med koret så det blir koselig❤️ De hadde øvelse igår og de er så flinke👏🏻

Klar for korøvelse❤️

Har savnet å gå på julegateåpning i byen de siste åra så gleder meg kjempemye å få gå der igjen😍

Håper alle får en fortsatt fin dag og følg meg gjerne på instagram og på facebook. Litt mer aktiv på instagram på energiløse dager❤️

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *