En ny milepæl kan krysses ut!

Hvor blir babyen min av? Siste mann som lurte seg inn i rekken. Han har aldri hatt tid til å være liten. Verken i høyde eller ferdigheter. 🙈 Det har gått slag i slag uansett hvor mye jeg har prøvd å bremse han. 9 mnd var han 80 cm og sprang rundt på egenhånd. 15 mnd gikk han opp og ned trappene alene.

Rett før jul ifjor lærte han her å gå på egenhånd.🙈😅💪

Og nå 20 mnd er det en ny milepæl som skal krysses ut. Og denne er jeg virkelig ikke komfortabel med. Ingen av de andre 3 har gått over til juniorseng før rundt 2-3 år. Nærmere 3 år. Jeg har prøvd før men det blir bare en hel ekstra jobb for oss når de 1000 ganger går ut av sengen for de ikke forstår helt greia med at dette faktisk er senga deres og ikke en sofa, så de har alltid gått tilbake til sprinkelsenga 🙈😂😅 Men han her, han har ikke tid. Nå har vi gått over en ukes tid med minimalt med søvn, ungen hyler før han sovner, midt på natten, hver morgen. Og det er ikke sutring. Det er hyling og gaping og skriking. Såpass at jeg har ikke turt å ha vinduet oppe på rommet og tenkt nå kommer snart noen på døren og lurer på hva som skjer her med ungene vår🙈😂😅

Men så fant vi ut hva som var galt. Ungen nekter å sove i sprinkelsenga😳 Legger han i vår seng så bare rolser han litt men i godt humør og sovner. Prøver vi å legge han oppi senga si mens han sover og han våkner til så hyler han som en stukken gris igjen å roer seg når vi tar han utav. Ikke aner jeg hva som plutselig er galt med sprinkelsenga for han har siden han klarte å sove alene ved 11 mnd alderen kun villet sovet der. I fred og ro. 😬

Så selvom det stritter imot absolutt ALT inni meg så fant vi idag fram juniorsenga til 5 åringen og jeg fikk vasket over og montert den opp. Så får vi se da hvordan legging og soving blir nå. 🙈😅 Koselig er den da. 😁

Søvn trenger vi ihvertfall, og å sove med han oppi senga vår funker veldig dårlig da vi kun har 140 seng (kjøpte på trass for at ungene skulle slutte å sove i senga vår 🙈😅 ) Så får håpe dette gir oss alle litt bedre søvn🤞🏻

Men nå skal jeg prøve å hente inn litt søvn før ungdommen skal til optikeren mens vaskemaskinen og tørketrommelen surrer, etter en natt med både små armer og føtter dunkende borti meg. 🙈😅

Fin tirsdag folkens😘 Håper du får en nydelig dag.

Hadde blitt veldig glad om du følger meg på instagram Og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *