Helgen starter idag

God torsdag kjære deg❤️ Endelig torsdag og idag skjer det noe hele dagen😊 Det er jo greit å få dagene til å gå, men kjenner at minsten kan godt begynne å sove litt bedre på nettene snart slik at jeg får litt mer sammenhengende søvn😴😅 Han våkner en gang om natten som han alltid har gjort, men han syter igjennom hele natten. Ligger å vrir seg og finner liksom ikke helt roen selv. Så blir mye hysjing og kosing. Tenk så lite søvn det hadde blitt om jeg skulle sprunget imellom 2 soverom😬 Glad han ligger rett ved siden av meg selvom det også tar på😅

Men idag blir det arbeidstrening fra morgen av til kl 13. Da må jeg hjem å gjøre meg klar til et møte jeg skal ha klokka 15. Håper så at det går bra🤞🏻 Så usikker på når jeg er hjemme idag. 😊 Havner vel midt i køen på vei hjem.

Og imorgen er det planleggingsdag så her tar vi helg idag😊 Kjekt med litt langhelg iblant. Selvom det ikke er noe planer for helga. Så her håper vi på fint vær så det går an å finne på noe ute😊

Håper alle får en strålende torsdag. Og følg meg gjerne på instagram og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *