Julegateåpning🎄

Det nærmer seg desember med stormskritt og idag var det tid for julegateåpningen nedi sentrum🤗 En tradisjon jeg elsker og som jeg har savnet veldig de to siste årene vi har bodd vekke. Men i år er vi tilbake og det var så koselig å få ta del i det igjen❤️ Og i år koste vi oss også med svigers. Noe de to minste som var med oss syntes var helt topp❤️

De to minste gledet seg kjempemasse til litt kos i byen🤗

Det er fakkeltog, korpset spiller, drilljentene er med, julegranstenning, boder og kos i gatene, barnekoret sang flere sanger, nissen kom med godteri til barna og masse folk i gatene❤️ En magisk kveld. Manglet bare litt snø på bakken så hadde kvelden vært perfekt😁

Folk gjør seg klar til fakkeltog🔥
Minsten syns det var spennende med fakkel🔥😊
Nyyydelig når treet tennes❤️🎄Og parken var som vanlig stappfull av folk👏🏻
Byen er pyntet med flotte lys🤩
Minstemor står i kø for å få seg litt sukkerspinn🤗

Jeg fikk meg tilogmed smultringer 😍 Elsker de smultringene og blir like glad hver gang jeg ser den tilhengeren står der nede🤪

Men nå skal jeg slappe av litt i sofaen før det blir kveld. Vært mange timer på beina idag og det kjennes💪

Håper alle har en super fin torsdag og følg meg gjerne på instagram og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *