Legetime med minsten

Igår ettermiddag oppdaget vi utslett på hele kroppen til minsten ved bleieskift. Virket ikke ut til å plage han annet enn litt ubehag når det ble tatt på. Så jeg ga en dose paracet flytende slik at om han skulle plages med det så skulle han iallefall få en god natt søvn❤️ I tillegg sendte jeg en legetimeforespørsel på helserespons appen som legesenteret mitt er koblet opp til, slik at jeg raskt kunne få ett svar idag tidlig.

Tettere utslett på mage/bryst/armer og føtter.

Natta gikk greit etter omstendighetene. Noe nattevåk men slik er det jo med syke barn. Både sykesøster og lege så på han og de konstanterte at det ikke var noe barnesykdom da han ikke har hatt feber eller allmenntilstanden hans er nedsatt. Heller ikke vannkopper eller brennkopper da det ikke er væsker i utslettet. Så det kan være svetteutslett, reaksjon på ullklærne eller noe annet han reagerer på. Det burde gå over de nærmeste dagene og skulle heller passe på om det ble verre eller væskefylte. Så det var jo bra at det ikke var noe alvorlig. ❤️

Etter hvilen hentet jeg minstemor på skolen og møtte storesøster hos Interoptik. Fikk bestilt nye briller til minstemor da hennes glass er veldig oppskrapt. Pluss at senter på brillene også hadde endret seg så greit å få det fikset.

Hun valgte seg egne nye briller. Kjempefine var de❤️

Etter hvilen til minsten idag fikk jeg en hyggelig og spennende telefon jeg håper å kunne si mer om på torsdag ettermiddag💪❤️🤗 Håper på positivt utfall. Kjenner jeg trenger noe positivt nå og ikke bare negativt og surt.🙈😂😅

Ha en ellers fin kveld folkens. Her blir det å lage kveldsmat til ungene før legging. Minstemor er faktisk godt igang å lage mat til både hun og minsten hører jeg😁 Spennende når hun har lært seg å smøre og fikse mat selv. 👏🏻

Følg meg gjerne på instagram Og facebook.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *