1 søndag i advent💜

Da ble det endelig litt julepynt og julestemning i stuen. Vi pynter alltid 1 desember, setter juletreet opp uten å pynte for det gjør jeg alltid 23 desember etter at ungene har lagt seg før jeg legger gaver under treet sånn at de får se det pyntet og klar når de står opp julemorgen🎄🎅🏼 En tradisjon ungene elsker❤️
I år har vi også en liten en i hus som ikke forstår enda det å la ting få ligge i fred så da ble det litt kreative løsninger med pynten😁 Savner også å kunne henge opp julegardinene mine men uten gardinstenger blir det litt vanskelig, men det får gå for i år🙈

Denne helgen har virkelig vært fullpakket med å få litt orden i huset og med en form som ikke er i 100 for verken meg eller mannen så har ting tatt litt lengre enn vi er vant til. Så da ble alt så sent idag. Men mann og ungdommen stekte kakemenn imens jeg pyntet ferdig stuen etter at de minste var lagt😁 God arbeidsfordeling så ble alt ferdig ikveld.

Her er litt av pyntingen her i hus i år💜

Årets adventslysestake💜 Ble en enkel en i år😊
Måtte være litt kreativ med pynten i år med en liten en i hus 🙈🤪😁
Juletreet på plass og sjokoladekalenderene er hengt høyt opp slik at de minste ikke får tak på dem🍫

Da får vi håpe at vi får litt snø, mer julestemning, og håpe at desember blir en fin måned🤞🏻

Håper alle har hatt en fin 1 søndag i advent💜

Følg meg gjerne på instagram og facebook

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *