Godt nyttår!

Det er en stund siden jeg har skrevet noe her nå. Har mange dager villet lagt igjen noe her inne men har tatt meg en litt ufrivillig pause da jeg har betennelser og smerter som gjør at det å skrive lengre tekster eller gjøre så mye annet enn scrolling (takk gud for touch skjerm btw) ikke er så veldig behagelig. Så jeg har heller prioritert instagram litt den siste måneden istedenfor❤️

Men siden sist har det vært både jul og nyttår. Og ett nytt tiår har startet.

Kvelden før kvelden🎄
Julestrømpene klar. Helt rart at jeg sitter med 4 like strømper som ble kjøpt lenge før de to minste ble født🙈❤️
Julemorgen og minsten får morgengave for første gang❤️
Jadda. Var ikke bare meg i julepysjen på butikken den morgningen skal jeg si deg😂🥰
Minstemor skulle synge i koret i kirka på julegudstjenesten så jeg fikk med meg alle barna og mamma med for å få det med oss❤️ Hun er så utrolig flink❤️
Det ble tatt lite bilder desverre men vi hadde svigers og mamma her med jul. Ungene syns det var så stas❤️
Det ble nok gaver i år også🎄🙈❤️
Minsten var i ekstase hele kvelden. Holdt ut til rundt 9 tror jeg🤪
Det har blitt mye godteri og god mat denne romjulen iallefall🙈😅
Jeg og minsten lagte til et eget rom i ene vinkelen på rommet vårt❤️ Det syns han var stas med mamma rett der borte. Går veldig greit å legge i egen seng men han kommer stabbenes iløpet av natta som regel og legger seg inntil og koser. Og det er helt greit. Det tar den tiden det tar❤️
Ble som et eget soverom igjen uten sprinkelseng eller juniorseng klin oppi🙈❤️
En som var råklar for nyttårsfeiring🥰
Vi var alene med nyttår så kan tenke deg det ble mye restemat 🙈
Rester fra julesnopet som lå i skapet. I håp om at det meste ble spist opp. Men spilletid sammen var kjekkere så da blir det lørdagsgodt istedenfor🙈🤩
Veslevoksne karen som koste seg med godteri, julekaker og smaksprøver på pepsi max mens han så på rakettene ute. 💥
Måtte ut i døra og kikke å høre rakettene💥😍
Så tok vi oss turen ut med teppe og yttertøy å så fyrverkeriet før leggetid. Han sov igjennom det verste ved midnatt💥🤩


Året ble avsluttet for ungene nede I sentrum med felles fyrverkeri imens jeg var hjemme med minstemann og dyrene. Hunden vår er veldig redd raketter så kan ikke la hun være alene hjemme. Katten brydde seg ikke litt engang🙈😅

Jul og nyttår ble ikke helt som jeg ønsket eller så for meg så årets jul har jeg bestemt allerede nå skal bli riktig så fin❤️ For både meg og ungene. Tror alle har kjent på en mangel av julestemning. Lite planer i ferien, lite besøk av familie og egentlig bare følt som om det har vært en hvilken som helst vanlig skoleferie. Og slik skal det ikke være😔 Jeg som egentlig elsker jul, pynter 1 desember, gleder meg til julemåneden i flere måneder i forveien, gleder meg til Hovmesteren og grevinnen, Tre nøtter til askepott, Reisen til julestjernen og ha familie rundt oss. Denne julen har jeg verken sett Hovmesteren eller noen av de andre filmene. Og det er ikke meg. Men fjoråret ble ikke som jeg trodde. Det avsluttet absolutt ikke som jeg hadde sett for meg så det ønsker jeg ikke en ny reprise på. Så i år legger jeg planer allerede nå i håp om at ting blir annerledes julen 2020❤️

Ett nytt tiår har også startet🥰 Og jeg håpe dette tiåret blir bedre enn det som har vært for det siste tiåret har vært tøft på mange måter. Både sykdomsmessig, økonomisk og sosialt. Jeg har blitt revmatisk syk det siste tiåret og desverre mistet de aller fleste vennene jeg hadde. Til gjengjeld har jeg brukt tiden min med barna og som hjemmeværende. Og ville aldri vært det foruten. Men skal man måtte gi opp det ene for å være god på det andre? Selvfølgelig er det perioder man bruker mer tid hjemme enn ellers når barna er små. Men den sosiale og glade versjonen av meg selv savner jeg. Men det har vært vanskelig å finne frem den når smerter og trøtthet har vært så stor.

Året 2020 ønsker jeg skal bli året hvor jeg finner meg selv igjen. Bli den Ingrid som nødvendigvis ikke elsker seg selv men elsker livet iallefall. Den Ingrid er desverre nedpakket og tvunget ned i kjelleren for lenge siden. Men hun ønsker jeg skal komme til overflaten igjen. For ungene sin skyld.

Nå har jeg en sykdom som gir meg en ekstrem utmattelse. Jeg blir aldri uthvilt og må porsjonere ut energien min hver eneste dag på det som er viktigst. Nettopp barna. Men en og annen sosial kveld er så verdt å bli utslitt for tenker jeg. Ikke ett par ganger i måneden, men ett par ganger i året.

Denne viser veldig godt hvordan det faktisk er å leve med en kronisk sykdom.

Det verste med denne sykdommen er jo å ikke bli trodd, bli tatt på alvor og få den forståelsen som trengs. Og det er jo derfor jeg har mistet så mange venner iløpet av årene. Fordi innimellom hus og barn 24/7 så har jeg sjelden energi. Men det forstår jeg. Man slutter å spørre når man som oftest får ett nei eller passer ikke🙈

Men nå gjenstår bare å få svar fra revmatologen på hva som er årsaken til disse hevelsene, utslettene, betennelsene og leddsmertene som gjør at jeg såvidt klarer å reise meg utav senga om morgningen, eller kun fungerer gjennom dagen pga ibux og paracet. Veldig frustrerende for en person som sjelden tar en paracet før migrenen sitter liksom🙈😅 Men for å klare å fungere for barna og hjemmet så må jeg frem til jeg får ett svar. Og gjett om det har vært en treig nedtelling🙈 nå er det bare 1 uke igjen å den håper jeg går fort.

Så håper virkelig 2020 blir ditt år. Hvor nye bekjentskap, nye opplevelser og nye minner blir fylt med godhet og kjærlighet. Jeg må bare komme meg litt ovenpå før jeg tar fatt på dette året og håper det i slutten av året har blitt ett vakkert år selvom det startet aldri så kjipt.

God fredag og god helg kjære deg😘 Håper du får en fin første helg i 2020🤩

Følg meg gjerne på instagram for mer oppdatering om hva som skjer om dagene.

-Ingrid-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *